2012/08/30

As a guest at M·A·C / Vendégségben a M·A·C-nél

Last week I got a phone call from M·A·C that they would like to invite me to attend at a presentaion regarding the new collections which are going to be available from the beginning of September. Of course my answer was a definite 'YES'. :)

The trainers and the makeup artists was so friendly, the whole presentation was interactive and fascinating. The new products are amazing and I'm sure I will visit the store as soon as possible.


I took a lot of pictures and I would really like to show as much as I can so I decided to divide them into different posts since there are a lot of new arrivals and it would be hard and overwhelming to share everything in one post.

The trainers prepared two different makup according to the new collections. I will present them later. Now you can check nailpolishes, lipsticks, lip glosses, the new Face&Body family, etc.

Múlt héten az a megtiszteltetés ért, hogy meghívott a M·A·C egy exkluzív bemutatóra, ahol megismerkedhetek a szeptemberben megjelenő új termékekkel és kollekciókkal. Természetesen egy határozott 'IGEN'-nel válaszoltam a meghívásra. :)

A trénerek és a sminkesek rendkívül kedvesek és segítőkészek voltak, az egész bemutató interaktív volt, feltehettük a kérdéseinket, lépésről megmutattak mindent, tesztelhettük a termékeket. Tényleg lenyűgöző volt.
Az újdonságok elképesztőek és biztos vagyok benne, hogy amint a pénztárcám is engedi, visszalátogatok az üzletbe egy-két termékért.

Rengeteg képet csináltam és ezekből szeretnék minél többet megmutatni nektek, ezért úgy döntöttem, hogy nem egy végtelenül hosszú bejegyzésbe fogom belezsúfolni a képeket, hanem megbontom őket témák szerint. 

A trénerek két különböző sminket készítettek a modelleknek az újonnan megjelenő kollekcióknak megfelelően. Ezeket későbbi postokban mutatom be. Ezúttal megismerkedhettek kicsit az új körömlakkokkal, rúzsokkal, szájfényekkel, a Face&Body legfrissebb termékeivel, stb.



Firstly, I would like to talk about the new Cremesheen+Pearl lipsticks and glosses. They are incredible shiny and have water effect. The colors are beautiful, most of them are nude and pink.

Először az új Cremesheen+Pearl rúzsokkal és szájfényekkel foglalkoznék részletesebben. Csodás a textúrájuk, hihetetlenül fényesek és vizes hatásúak. A színek gyönyörűek, főleg a nude és a rózsaszín különböző árnyalatai a jellemzőek.






Every M·A·C-enthusiast s are familiar with the Haute&Naughty Mascara. This product is the Royal Flush among mascaras. It's a 2in1 wonder for natural look or for a diva look. The formula is the same in the new editon but the color is different. This time we can reach the real carbon black effect. Have you noticed that it is really hard to find a mascara which is black. Most of them are greyish and livid. But this new baby is perfect!!!!

Minden M·A·C rajongó ismeri a Haute&Naughty szempillaspirált, vagyis a szempillaspirálok Royal Flush-ét. Ez a 2in1 csoda képes arra, hogy természetes vagy dívás pillákat varázsoljon. Hogy melyiket választod, az rajtad múlik. A lényeg ugyanaz a mostani terméknél is, a szín az ami különböző. Az új H&N spirállal végre el tudjuk érni a tökéletes koromfekete hatást. Észrevettétek már, hogy nagyon nehéz olyan szempillaspirált kapni, ami ténylegesen fekete marad felkenve is? A legtöbbjük fakó, szürkés lesz. De ez a gyönyörűség tökéletes!!!



The Face&Body foundation is like a second skin. It is water-based and it offers the most natural look after applying. Till now we could buy it huge, 100ml bottle but from September it is available in 50ml bottles, too. It is more comfortable but there is one disadvantage... The price is slightly less than in case of the big brother.

I asked the makeup artists about their favourite new products, they answered the same: the Pro Sculpting Creams and the Pressed Pigments. 
Shading with the Sculpting Cream we can reach incredible effects on the face. The application is pretty easy because of the creamy texture and it is multifunctional since we can apply it on different areas (contouring our face, on the eyelids, as a blush).
M·A·C Pigments are well-known, they are gorgeous but applying them is not so easy. The Pressed Pigments are much more simpler and the effect is the same. The texture is so uniqe, it is so smooth and creamy. The fall-down is minimal so your whole face will not sparkle as our beloved vampires.

Their brand new contouring brush is awesome, the application of the creamy products is so easy with it. The number of the brush id 163. 

A Face&Body alapozó olyan, mint egy második bőr. Ezzel a vizes alapú termékkel tökéletesen természetes hatást tudunk elérni. Eddig csakis hatalmas, 100ml-es kiszerelésben volt elérhető, de szeptembertől már 50ml-es változatban is kapható. Sokkal kényelmesebb lesz a használata, de egy nagy hátránya van a történetnek... Csak minimális az árkülönbség a "nagy tesóhoz" képest.

Megérdeklődtem a sminkesektől, hogy nekik melyik a kedvenc új termékük, a válasz egyöntetűen két termékcsaládra esett, a Pro Sculpting Cream-re és a Pressed Pigmentekre.
Ha a Sculpting Cream-et használjuk az arc árnyékolásához, semmihez nem fogható hatást tudunk elérni. A használata annyira egyszerű a krémes állagnak köszönhetően. Ami még csodálatos benne, hogy multifunkcionális termékről beszélünk, az arc több területén is tudjuk használni (csontosításhoz, szemhéjra, pirosítónak).
A pigmentek szintén ismert tagjai népes M·A·C-famíliának. Pompásak, de azt tudjuk, hogy nem a legkönnyebb az alkalmazásuk. A Pressed Pigmentek sokkal egyszerűbbek, de a hatás nem marad el. Annyira különleges és egyedi a termék textúrája, selymes por és krémes is egyszerre. Az esetükben a lepergés jóval kevesebb, úgyhogy nem csillog az egész arcunk, mint a szeretett vámpírjainknak.

A legújabb kontúr-ecset lenyűgöző, annyira könnyen fel lehet vinni a segítségével a krémállagú termékeket. 163 a száma ennek az ecsetnek.






Ohhh, those beautiful nailpolishes... :) Amazing colors, the coverage is perfect, the brush is great.

Ohhh, azok a gyönyörű körömlakkok... :) Csodás színek, tökéletes fedés, szuper ecset.





Finally, the brand new Viva Glam product. Nicki Minaj's bright yellow pink lipstick is going to be available in gloss version, too. 

Végül a vadiúj Viva Glam termék. Nicki Minaj élénk sárgás rózsaszín rúzsa már szájfény formájában is a M·A·C polcaira kerül.



Unfortunately, I couldn't make pictures of the swatches. It wasn't so easy to check the products because the store is not so big and there were a couple of invited people.

Next time I would like to detail the Office Hours (my personal favourite) and the Styleseeker family.  

Sajnos nem tudtam képeket készíteni a swatchokról. Nem volt egy egyszerű mutatvány csekkolni a termékeket, haladni is és még fotózni, mert az üzlet viszonylag kisebb és voltak más meghívott emberek.

Legözelebb részletezem az Office Hours (személyes kedvencem) és a Stylesekker termékcsaládot.

Pictures/Képek: Pinterest, Google   

         

4 megjegyzés:

  1. great photos! so exciting they asked you to be a guest!

    love from San Francisco,
    Britt+Whit

    VálaszTörlés
  2. Thanks Girls! I'm a pretty frequent customer and MAC Hungary offers different programs to their main shoppers:))
    I love MAC products and it's always good to experience that they are concerned about their customers.

    VálaszTörlés
  3. Wow! Awesome how you got an invite. :) Love the purple mascara! So fun!

    http://adlyvelasco.blogspot.com/

    VálaszTörlés