2012/09/27

Firmoo product test / Firmoo termék teszt

A couple of weeks ago I've received an email from Firmoo and they kindly asked me to cooperate with them on their Product Review program. They offered me that I can choose a free pair of glasses or sunglasses from their online store and I should write a 100% objective review about their product and services. I happily said yes.

Since I'm sitting in front of my computer most of my time, I asked a pair of computer glasses. I checked the frames and I chose a retro, black, plastic one with anti-radiation lenses.
Firmoo offers a wide range of glasses and with their Virtual Try-on application the customer can easily check the certain product. I played hours with this application, it's fun and very useful.

Pár hete megkerestek a Firmoo nevű online optikától és felkértek, hogy vegyek részt a Termék Teszt programjukban. Felajánlották, hogy teljesen ingyen választhatok egy szemüveget vagy napszemüveget a kínálatukból, cserébe írjak róla egy 100%-ban objektív véleményt. Örömmel mondtam igent a megkeresésre.

Mivel az időm túlnyomó részét a számítógépem előtt töltöm, ezért olyan lencsét kértem a keretbe, ami kifejezetten arra jó, hogy védje a szemet.  Végül egy retró, fekete, műanyag keretet választottam.
Ami nagyon szimpatikus volt, hogy hihetetlenül széles a szemüvegválasztéka a Firmoo-nak és egy virtuális próba alkalmazás is a rendelkezésére áll a vásárlónak, ahova könnyedén feltöltheti a saját fényképét és így máris egyszerűbb kiválasztani a keretet. Én órákat játszottam ezzel az alkalmazással, annyira vicces.





What's great about Firmoo's service that they offer a free pair of glasses for their first-time buyers, too! You should only pay for the shipment. If you are interested in this program, you can get more information HERE!

A másik dolog, ami nagyon tetszett, hogy aki először rendel tőlük szemüveget csak a szállítási költséget kell kifizetnie, ugyanis az első pár szemüveget ingyen adják. Ha szeretnétek részletesebben informálódni erről a programról, ITT megtehetitek!




After I filled out the application form, I was waiting for my brand new glasses. They delivered it within 1 week, so it was really fast. I received some extra stuff as well, for example a case, a wiper, extra screws and a tiny screwdriver. The quality of the product is great, too.

Miután kitöltöttem a megrendelőlapot már csak várnom kellett, hogy megérkezzen a vadiúj szemüvegem. Egy héten belül ki is szállították, úgyhogy nagyon gyorsak voltak. A szemüveg mellé kaptam pár extra dolgot is. Küldtek egy szemüvegtokot, egy törlőkendőt, pót-csavarokat és egy pici csavarhúzót is. Nem mellesleg pedig remek a termék minősége is.

Photo: szépfecó photography

Photo: szépfecó photography
  

Hereby I would like to thank the beautiful pictures to the super-talented Fecó Szép! Check out his Facebook page his works are amazing!

Ezúton is szeretném megköszönni a szuper-tehetséges Szép Fecónak a gyönyörű képeket! Csekkoljátok az oldalát a Facebook-on, csodálatosak a munkái!

Photo: szépfecó photography

Photo: szépfecó photography



Here's some pictures with a different makeup.

Pár kép egy másik sminkkel.







Summarizing my experiences, I happily recommend Firmoo to everybody because they are so customer focused, helpful and offer great products on affordable prices.

Check out their contact details:

Összefoglalva a tapasztalataimat, csakis ajánlani tudom a Firmoo-t mindenkinek, mert ügyfélközpontóak, segítőkészek és remek termékeket adnak megfizethető áron.

Itt találhatjátok az elérhetőségeiket:

Pictures / Képek: Firmoo, Facebook, szépfecó photography

20 megjegyzés:

  1. Thank you, my dear :)

    Gladly follow you back :)

    Kisses

    www.nicoleta.me

    VálaszTörlés
  2. Júúj, pár napja írtak nekem is, most olyan jó olvasni, hogy hozzád már eljutott! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon korrektek és segítőkészek, úgyhogy gyorsan lebonyolítottuk az "üzletet". :)
      Kíváncsi vagyok, hogy Neked majd mi lesz a benyomásod, de szerintem nem lesz gond!

      Törlés
  3. thanks for the comment!! great post ;)
    kisses
    http://blogcashmeremafia.blogspot.com

    VálaszTörlés
  4. I have been obssesed with this style of glasses, want one for myself, it always looks stylish and sexy.
    you have great blog!
    Would you like to follow each other? Will be glad to hear from you ;o)
    Olga
    www.impromp-two.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dear Olga,

      Thanks so much for your lovely comment! If you like the glasses, you should really check out Firmoo's online store because they have amazing frames!

      xx,
      Agi

      Törlés
  5. wow.. those glasses look so HOT on YOU!!!!

    ♥, Jo
    http://www.StyleAt30.com
    {style + travel}

    VálaszTörlés
  6. love them! you look so stylish!
    we would love you to visit our blog and if you like it please feel free to follow us via GFC and bloglovin!
    http://www.lepechedevenus.blogspot.com/
    xoxo. A

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thank you so much! I'm happy that you like it! :)

      xx,
      Agi

      Törlés
  7. follow you back!
    visit us whenever you want!
    http://www.lepechedevenus.blogspot.com/
    xoxo. A

    VálaszTörlés
  8. Thanks so much! :) I'm sure you will be satisfied with your glasses! I will definitely check your review.

    xx,
    Agi

    VálaszTörlés
  9. so beautiful :)
    keep in touch
    www.articalandfashionknowledge.com

    VálaszTörlés