2014/12/06

Makeup tips and tricks / Smink tippek és trükkök

Here are some useful tips and tricks for the busy girls or for those who rarely wear makeup.

It's a common beleif that makeup is always visible, unnatural, thick, etc. A lady only need three makeup products for a healthy, fresh looking face.

Egy pár hasznos tippet és trükköt szeretnék megosztani Veletek, amit a kifejezetten azok a hölgyek fognak értékelni, akik nagyon elfoglaltak és nincs idejük órákig készülni vagy akik ritkán sminkelik magukat és nem ásták bele magukat mélyebben a témába.

Egy általános hiedelem, hogy a smink mindig látható, természetellenes, vastag, stb. Pedig egy lánynak összesen három sminktermékre van szüksége ahhoz, hogy egészséges és friss benyomást keltsen.

1. Concealer / Korrektor:

You should use the concealer around your eyes, under them and on the lids up till your eyebrows. It will immediately refresh your look.
In my opinion, the best concealer is the Pro Longwear Concealer from MAC. It gives perfect coverage, imitates the skin, moves with the skin. The only disadvanatge of the product is the package, it is hard to control the amount when you press pump on the top.

A korrektort mindig a szem környékére használjuk, a szemek alá, illetve a szemhéjon egészen a szemöldökig felvíve. Ez egyből frissíti majd a tekintetet.
Számomra a MAC Pro Longwear korrektora vált be legjobban. Évek óta használom és mindig csak ilyet vásárolok, amint fogyóban a termék. Tökéletes fedést biztosít, imitálja és mozog a bőrrel együtt. Az egyetlen kényelmetlenséget a csomagolás okozza, ugyanis nagyon nehéz kontrollálni az adagot, amikor megnyomjuk a a tetején a kis pumpát.




    2. Blush / Pirosító:

    The purpose of the blush is that it freshens your face, gives a healthy color. I would recommend a warm peachy color for an everyday use. The Chanel blushes are great, perfect pigmentation, texture and finish. My other favourite one is Disobey from Illamasqua. I bought one when I was in London. Unfortunately, Illamasqua isn't available in my home country. I like the NARS blushes as well, same problem as in case of Illamasqua. If you cannot afford a Chanel blush, a Bourjois product can be a good choice.

    You should apply the blush on your cheekbones and around the hairline.

    A pirosító célja, hogy felfrissítse az arcot és egészséges színt kölcsönözzön a viselőjének. Egy meleg barack színű pirosítót javasolnék mindennapi használatra. A Chanel csodás pirosítókat forgalmaz, tökéletes pigmentációval, textúrával és végeredménnyel. Egy másik nagy kedvencem az Illamasqua Disobey névre keresztelt pirosítója. Még Londonban vettem egyet, sajnos azóta elfogyott. Itthon nem kapható ez a márka. A NARS pirosítói is csodásak, de ugyanaz a probléma merül fel, mint az előbbinél. Ha olcsóbb megoldást szeretnénk, mint a Chanel, akkor a Bourjois pirosítókat ajánlanám.

    A pirosítót a járomcsontra tesszük fel és körbe a hajvonalba.







    3. Mascara / Szempillaspirál:

    Mascara opens up your look. We see a lot of mascara commercials with huge lashes in it and I always laugh a lot because the false lashes are so visible in these ads. The secret is not the brand or the effect what the product promises, the trick is the eyelash curler. The conclusion is that you should buy an curler and a mascara in any drug store. I like Rimmel London and Maybelline mascaras.

    A szempillaspirál jótékony hatása, hogy gyönyörűen megnyitja a tekintetünket. Rengeteg szempillaspirál reklám sulykolja, hogy miket tud az adott termék, miközben hatalmasakat nevetek a képeken, amiken látszik, hogy annyi műszempillát pakoltak a modellre, hogy alig bírja kinyitni a szemét. A titok nem a márka vagy a hatás, amit ígér, a "csodafegyver" a szempilla göndörítő. Tehát, a konklúzió az, hogy a gyönyörű pillák érdekében battyogjunk el egy drogériába és vegyünk egy göndörítőt és egy sima szempillaspirált. Én a Rimmel London és a Maybelline spiráljait szeretem a legjobban.



     



    Pics/Képek: Google   

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése