2014/12/07

Winter Makeup Wonderland / Téli Smink Csodaország

Christmas is coming and I'm so exited. I love the special atmosphere of this holiday. I decided to write a post about the makeup looks for Xmas because I've been thinking about my holiday makeup  for a while but I haven't decided, yet. :)

Girls like to sparkle on special occasions. We can use pigments, glitters, golden shine, red lipstick, big lashes.

Karácsony már közeleg és nagyon izgatott vagyok. Imádom a különleges hangulatát ennek az ünnepnek. Azért döntöttem úgy, hogy megér egy posztot a karácsonyi smink téma, mert már egy ideje azon jár az agyam, hogy milyen sminket viseljek az idén. Még nincs meg a nyertes eddig. :)

Mi, lányok szeretünk tündökölni a különleges alkalmakon. Rengeteg termék közül választhatunk az ünnepi sminkünk elkészítéséhez. Használhatunk pigmenteket, glittereket, arany színeket, vörös rúzst, hatalmas pillákat. Az erősebb smink ilyenkor megengedett.

This makeup look is my favourite, I think this will be the winner. :) Healthy glow, soft cat eyes, glossy red lip. Perfect...

Ez a kedvenc sminkem, szerintem ez lesz idén a befutó. :) Egészséges fény, visszafogott cicaszem, fényes piros száj. Tökéletes...





Golds, greens, cranberries, bronze colors look great on the eyes. If we are bold enough, we can wear them with bright lips as well.

Arany, zöld, áfonya, bronz színek remek választások a szemfestéshez. Amennyiben elég bátornak tartjuk magunkat, jöhetnek a feltűnő szájszínek is hozzájuk.








In case you wouldn't like to step out of your comfort zone, just wear these beautiful colors with nude lips.

Ha nem szeretnénk kilépni a komfort zónánkból, akkor nyugodtan viseljük ezeket a csodás színeket natúr ajkakkal.








Some inspiration for those who prefer bold lips. :)

Néhány inspiráció azoknak is, akik a merész szájszíneket preferálják. :)







 A playful eyeliner is a good choice, too.

Egy játékos tusvonal is jó választás.




Which one is your favourite?

Nektek melyik a kedvencetek?


Pics/Képek: Pinterest, Google, Facebook





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése